Elektrische terrasheater huren

Ben je op zoek naar een elektrische terrasheater voor jouw evenement of feest? Het Opblaaspaleis heeft er meerdere in het assortiment. Met onze elektrische terrasheaters zorg je voor sfeer en een aangename temperatuur in jouw tent, schuur, ruimte of bijvoorbeeld onder een overkapping. Wij bieden de verwarmers aan voor een zeer schappelijke prijs en daarvoor kun je je gasten niet in de kou laten staan.

Waarom een elektrische terrasheater?

Een elektrische terrasheater is efficiënter in het gebruik van brandstof. Daarom is dit beter voor het milieu dan wanneer je een terrasheater op gas gebruikt. Ook heb je geen gedoe met het meesjouwen en aansluiten van een gasfles. Je sluit onze verwarmer namelijk aan op een normaal stopcontact en staat binnen no-time klaar voor gebruik. Onze terrasverwarmers worden geleverd met een standaard en lange verlengsnoeren, zodat ze makkelijk te positioneren en (verplaatsen zijn. Per heater kun je een oppervlakte van 14 m2 verwarmen. Idealiter plaats je de terrasheater uit de wind, in een afgesloten ruimte, voor maximale hitte.

Waarom een terrasheater huren bij het Opblaaspaleis?

Bij huur van meerdere heaters in een keer, krijg je bij ons korting. Wanneer je bijvoorbeeld een wat grotere ruimte of tent wilt verwarmen, raadt het Opblaaspaleis aan om er niet een, maar twee of drie te huren.

Meer informatie

Bij het Opblaaspaleis houden we ook van een feestje en maken we regelmatig zelf gebruik van onze heaters. Tijdens frisse seizoenen en de avonduren zorgen ze voor een heerlijk aangename temperatuur. Heb je nog vragen over onze terrasheaters? Je kunt contact met ons opnemen via WhatsApp, mail en telefoon.