Sarah pop huren

Gratis bezorgen, installeren en bezorgen

Sarah pop huren

Zoek je naar een grote verrassing voor een unieke verjaardag? 50 jaar word je maar een keer en is de ideale leeftijd om diegene even goed in het zonnetje te zetten! Bij het Opblaaspaleis helpen we dan ook graag een handje mee om deze dag nog iets specialer te maken. Met onze vier meter hoge sarah pop verras je de ‘echte’ sarah op een geheel unieke manier! Onze sarah opblaaspop is een traditionele variant en door iedereen te herkennen.

Geschikt voor bijna alle locaties

De sarah pop is van dusdanige grootte dat die goed herkent en gezien zal worden maar daarentegen ook de ideale grote voor bijna alle locaties. De opblaaspop is geschikt voor grote of kleinere tuinen, verschillende opritten of voor op een plantsoen. Mocht je toch twijfelen over de locatie, neem dan gerust contact op en dan kijken we graag mee naar de mogelijkheden.

Wij bezorgen, installeren en halen weer op

Wij zijn centraal gelegen in Nederland en komen dan ook graag de abraham pop brengen, installeren en natuurlijk weer ophalen. Binnen no-time zal de abraham pop opblazen en wel op locatie staan. Volledig zorgeloos regelen wij het complete plaatje.

Abraham opblaaspop huren

Naast de Sarah opblaaspop ook op zoek naar een traditionele Abraham pop? Klik dan hier of maak gebruik van onze combinatie deal.

Contact opnemen

Wil je toch graag wat meer informatie hebben over onze opblaaspoppen en/of springkussens, dan kan u gerust contact met ons opnemen via info@opblaaspaleis.nl of via 

06-141 22 338.

Instructievideo