Sarah pop huren in Bussum

Sarah pop huren in Bussum

Woon je in Bussum en ben je op zoek naar een mega opblaas Sarah pop? Dan ben je bij het Opblaaspaleis aan het juiste adres. Met deze letterlijk grote verrassing (van bijna 4 meter groot!) zet je degene die vijftig jaar wordt zeker weten in het zonnetje. De pop is uniek en groot, maar gemakkelijk op te zetten door één persoon binnen enkele minuten. Met deze pop in de tuin of op de oprit is het feest zeker compleet. Gegarandeerd plezier waar iedereen van geniet!

Jij vraagt, wij bezorgen

De Sarah pop kan uiteraard ook op locatie naar keuze bezorgd worden. Zonder zorgen zorgt het Opblaaspaleis dat de pop neergezet en ook weer opgehaald wordt. Mocht je de pop toch zelf willen ophalen en opzetten, dat kan natuurlijk ook. Het Opblaaspaleis is gevestigd aan de Neuweg in Hilversum en dus makkelijk te bereiken met de auto. Na ieder gebruik wordt de pop grondig gereinigd en zorgen wij dat ‘ie er weer fris en fruitig bijstaat op de volgende locatie. 

Contact opnemen

De pop is geschikt voor elke tuin of oprit die er is. Heb je toch nog vragen en twijfel je over de mogelijkheden? Je kan altijd contact opnemen met ons via info@opblaaspaleis.nl of bellen naar 0646651753

Abraham pop huren

Ben je op zoek naar de mannelijke variant van deze pop? Naast de Sarah pop bieden wij uiteraard ook een Abraham pop aan voor de mannen. Die vind je hier.

Meerdere klanten gingen je voor

Het Opblaaspaleis liet al veel mensen een gat in de lucht springen. Veiligheid, professionaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop en daarmee zijn er al een boel klanten positief verrast en teruggekeerd om een opblaaspop te huren.