Sarah pop huren in Hilversum

Sarah pop huren in Hilversum

Woon je in Hilversum en ben je op zoek naar een mega Sarah opblaaspop? Dan ben je bij het Opblaaspaleis aan het juiste adres. Met deze letterlijk grote verrassing (van bijna vier meter groot!) zet je de jarige zeker weten in het zonnetje. De pop is uniek, groot en gemakkelijk op te zetten door één persoon binnen enkele minuten. Vanaf €40,- staat deze Sarah al in de tuin of op de oprit en is het feest zeker compleet. Gegarandeerd plezier waar iedereen van geniet!

De pop laten bezorgen

De Sarah pop kan uiteraard ook op locatie naar keuze bezorgd worden. Zonder zorgen zorgt het Opblaaspaleis dat de pop neergezet en ook weer opgehaald wordt. Mocht je de pop toch zelf willen ophalen en opzetten, dat kan natuurlijk ook. Het Opblaaspaleis is gevestigd aan de Neuweg in Hilversum en dus makkelijk bereikbaar met de auto. Na ieder gebruik wordt de pop grondig gereinigd en zorgen wij dat ‘ie er weer fris en fruitig bijstaat op de volgende locatie.

Waarom een Sarah opblaaspop huren bij het Opblaaspaleis?

  • Onze opblaaspoppen zijn van de hoogste kwaliteit.
  • Ze zijn groot en dus lekker opvallend. Bijna vier meter hoog.
  • Laten bezorgen, opzetten en ophalen is ook mogelijk. Wij zorgen dat de pop op een veilige manier wordt geplaatst. 
  • Huren kan al vanaf €40,-.

Abraham pop huren

Ben je op zoek naar de mannelijke variant van deze pop? Naast de Sarah pop bieden wij uiteraard ook een abraham pop pop aan voor de mannen. Die vind je hier.

Meerdere klanten gingen je voor

Het Opblaaspaleis liet al veel mensen een gat in de lucht springen. Veiligheid, professionaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop en daarmee zijn er al een boel klanten positief verrast en teruggekeerd om een opblaaspop te huren.