Springkussen huren

Springkussen huren

Als je springkussen zegt, dan zeg je Opblaaspaleis! Heb je een reden om een springkussen te huren, kijk dan niet verder! Maar eigenlijk is er helemaal geen reden nodig aangezien er elke dag wel een reden te bedenken is om een springkussen te huren. Met dit springkussen maak je er alleen een feestje van wat niemand snel zal vergeten en bezorg je de kinderen de dag van hun leven.

Geschikt voor bijna alle locaties

Zoals u heeft kunnen zien leveren wij één soort springkussen. Dit heeft meerdere redenen. De voornaamste reden is dat wij echt voor kwaliteit willen gaan en niet voor kwantiteit. Dit is de reden dat wij hebben gekozen voor een springkussen van hoogstaande kwaliteit waarbij veiligheid van de kinderen voorop staat. Het springkussen is 6 meter breed en 5 meter lang en heeft dus veel ruimte voor een heleboel springende kinderen.

Wij bezorgen, installeren en halen weer op

U heeft natuurlijk al genoeg aan uw hoofd tijdens het organiseren van het evenement of feestje. Daarom maken wij het voor u graag wat makkelijker. Wij leveren de optie om te bezorgen, alles te installeren en daarna alles weer op te halen zodat u volledig kunt genieten van deze speciale dag. Wij bezorgen in Hilversum, Laren, Bussum, Eemnes en Kortenhoef. Mocht u het springkussen toch willen ophalen en opzetten? Dat kan natuurlijk ook. Het Opblaaspaleis is gevestigd in Hilversum en ligt dus centraal in Nederland. Na ieder gebruik wordt de pop grondig gereinigd en zorgen wij dat ‘ie er weer fris en fruitig bijstaat op de volgende locatie. Ook als de coronaperiode weer over is.

Contact opnemen

Wil je toch graag wat meer informatie hebben over onze opblaaspoppen en/of springkussens, dan kan u gerust contact met ons opnemen via info@opblaaspaleis.nl of via  06-141 22 338.