Zoeken

Abraham origineel

Vanaf

40,00

Abraham opblaaspop

Hoera, er is iemand jarig! Verras je man, vader, zoon, vriend, collega of buurman met deze mega Abraham opblaaspop (3,5m) in zijn tuin. 

Onze poppen zijn van de hoogste kwaliteit en kunnen zeker tegen een stootje wind (maximaal windkracht 5) en regen. De pop wordt geleverd in een grote weekendtas en kan dus makkelijk meegenomen worden. Je kan de pop in je eentje opzetten, maar met z’n tweeën is een stuk gezelliger en makkelijker. Er is op deze pop geen leeftijdsbord bevestigd, zodat deze voor iedere verjaardag te gebruiken is. Voor een vijftigste verjaardag kunnen wij op aanvraag kosteloos een leeftijdsbord meeleveren.

Zet de jarige in het zonnetje met deze vrolijke Abraham opblaaspop.

Standaard meegeleverd

Zelf ophalen

De huurperiode van deze Abraham pop is 3 dagen. Een dag voor gebruik kan de pop worden opgehaald (dag 1), op de verjaardag kunnen jullie genieten van de Abraham (dag 2) en vervolgens kan de pop weer worden teruggebracht (dag 3). Uiteraard kan er ook worden afgeweken van bovenstaande procedure. Alles is telefonisch bespreekbaar. Bij zelf ophalen en weer terugbrengen, zijn de huurkosten €40,-.

Bezorgen

Wil je de Abraham pop laten bezorgen, opzetten en ophalen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. Wij leveren in Hilversum, Laren, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Kortenhoef, Eemnes, Hilversumse Meent, Hollandsche Rading en ‘s-Graveland. Voor bezorgen, opzetten en weer ophalen vragen wij €50,-. Heb je al snel een Abraham pop nodig? Bel of app ons gerust.

Afmetingen

Instructievideo

Abraham origineel

Vanaf

40,00

Springkussen meerdere dagen huren?

Ontvang 10% korting