Zoek

Heater

Vanaf

20,00

Elektrische heater/terrasverwarmer huren?

Onze elektrische terrasheater zorgt voor warmte in de tent tijdens jouw evenement of feest. Ideaal om te huren wanneer het zonder verwarming te koud is en biedt gegarandeerd een aangename temperatuur voor alle gasten.

Prijzen

1x terrasheater (inclusief verlengsnoer 10m) = €20,- per dag
2x terrasheater (inclusief verlengsnoer 10m) = €38,- per dag
3x terrasheater (inclusief verlengsnoer 10m) = €50,- per dag

Omschrijving

Onze terrasheater is elektrisch. Hierdoor kun je op een veilige manier verwarmen. Met een vermogen van 2000 Watt en een bereik van 14 m2 krachtig genoeg om een middelgroot terras/tent te verwarmen. Doordat de terrasheater op een standaard staat, is die overal neer te zetten; waar je de warmte wenst. Voor optimale warmte is het noodzakelijk om de heater uit de wind te plaatsen.

Specificaties

Standaard meegeleverd

Ophalen

De huurperiode van deze terrasheater is 3 dagen. Een dag voor gebruik kan de heater worden opgehaald (dag 1), op de dag van het evenement/feest kunnen jullie genieten van de heater (dag 2) en vervolgens kan de heater weer worden teruggebracht (dag 3). Uiteraard kan er ook worden afgeweken van bovenstaande procedure. Alles is telefonisch bespreekbaar.

Bezorgen

Wil je de elektrische terrasheater laten bezorgen en ophalen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. Wij leveren in Hilversum, Laren, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Kortenhoef, Eemnes, Hilversumse Meent en ‘s-Graveland. Voor bezorgen, opzetten en weer ophalen vragen wij €35,-. Heb je al snel een terrasheater nodig? Bel of app ons gerust.

Heater

Vanaf

20,00

Springkussen meerdere dagen huren?

Ontvang 10% korting